top of page

vr 05 jan

|

Brandweer

Arché + Emergendizer

Rock Thrash Metal

Arché + Emergendizer
Arché + Emergendizer

Tijd en locatie

05 jan 2024, 21:00 – 06 jan 2024, 00:00

Brandweer, Olivier van Noortlaan 640, 3133 AR Vlaardingen, Nederland

Over het evenement

Arche brengt Thrash metal terug naar haar kern. Met snoeiharde riffs, bliksem snelle drums en een gezonde dosis aan melodie staat deze uit Delft georiënteerde band garant aan een uitgebalanceerde set met eigen materiaal.

Een wonderbaarlijke ontdekking! Of EMERGENDIZER dat zijn? Dat is aan jou. Feit is dat EMERGENDIZER een uniek kwintet is in de moderne metalhardcorepunkcrossover-scene. 

Zo spelen ze songs van M.O.D., D.R.I., Prong, Leeway, Uncle Slam, Crumbsuckers, Celtic Frost en GBH om eens wat te noemen. Maar ook composities van Overkill, Nuclear Assault, Exodus, Slayer en Sepultura vind je terug op hun songlist. Kortom, een mooie old school kruisbestuiving die zowel metalheads, punkers, hardrockers als hardcoreliefhebbers aanspreekt. 

EMERGENDIZER is actief sinds 2018 en is ontstaan uit de restanten van diverse West-Brabantse bands zoals Butt Plug en Halcyon. EMERGENDIZER's muzikaal episch centrum ligt in Roosendaal, waar ze ook repeteren. Inmiddels hebben ze voor ongeveer anderhalf uur muzikaal livemateriaal.

Deel dit evenement

bottom of page