top of page

zo 17 dec

|

Brandweer

Corvin Silvester Solo

Een optreden van Corvin Silvester bestaat uit een mix van voornamelijk eigen werk en één cover, herkenbaar maar geheel in zijn eigen stijl uitgevoerd. Zijn muziek valt te categoriseren als ‘country-noir’, akoestische liedjes recht uit het hart, soms donker, soms licht, maar altijd eerlijk.

Corvin Silvester Solo
Corvin Silvester Solo

Tijd en locatie

17 dec 2023, 19:00 – 22:00

Brandweer, Olivier van Noortlaan 640, 3133 AR Vlaardingen, Nederland

Over het evenement

Corvin Silvester (voluit: Corvin Silvester Keurhorst-van Wees) is zanger en gitarist.

Hij speelde op diverse festivals, op de nationale televisie, radio en werkte samen met producer Guido Aalbers (Bertolf, Miss Montreal), Bernard Gepken (Lohues, Maaike Ouboter) en vele anderen.

Hij speelt op diverse podia in Europa met de zuiderse rockers van Copperhead County, dat onlangs een platencontract tekende bij het Nederlandse platenlabel Continental Record Services.

Een optreden van Corvin Silvester bestaat uit een mix van voornamelijk eigen werk en één cover, herkenbaar maar geheel in zijn eigen stijl uitgevoerd.

Zijn muziek valt te categoriseren als ‘country-noir’, akoestische liedjes recht uit het hart, soms donker, soms licht, maar altijd eerlijk. Geïnspireerd door helden als Jason Isbell, Ryan Bingham en Chris Stapleton gaat Corvin Silvester gewapend met ruim 2 uur muziek op zoek naar een luisterend oor.

Deel dit evenement

bottom of page