top of page

za 24 feb

|

Brandweer

Gosse Bosman & Oscar Cult

Op 24 februari komt de Gosse Bosman Band naar de Brandweer! Gosse geboren en getogen Dordtenaar, begint op jonge leeftijd met accordeon- en pianoles bij ToBe. Al vrij snel stroomt hij door naar de popschool en speelt in verschillende bandjes als pianist, gitarist en zanger.

Gosse Bosman & Oscar Cult
Gosse Bosman & Oscar Cult

Tijd en locatie

24 feb 2024, 21:00 – 25 feb 2024, 00:00

Brandweer, Olivier van Noortlaan 640, 3133 AR Vlaardingen, Nederland

Over het evenement

Op 24 februari komt de Gosse Bosman Band naar de Brandweer!

Gosse geboren en getogen Dordtenaar, begint op jonge leeftijd met accordeon- en pianoles bij ToBe. Al vrij snel stroomt hij door naar de popschool en speelt in verschillende bandjes als pianist, gitarist en zanger.

a veel wilde muzikale jaren schrijft Gosse eigen werk, Nederlandstalig, vertelt met zang en gitaar zijn verhaal. De inspiraties voor de nummers komen uit het verleden van slechte ervaringen, maar ook zeker van goede verhalen en avonturen ‘from a life on the road’. Geschreven in de stijl van Frank Turner in combinatie met een goed gevoel voor boerenrock.

Daarnaast speelt Oscar Cult. Oscar Cult ontstond te midden van langdurige vriendschappen en liefde voor Country en Americana muziek. Na een decennium in een indie-folkband kozen frontduo Eli & Alisa, samen met gitarist Josha, voor het underdog-genre van de Countrymuziek. Een ommezwaai die hen dwong om opnieuw vertrouwd te raken met hun instrumenten. In hun zoektocht naar de juiste sfeer voegden ze jeugdvrienden Machiel (drums) en Sjoerd (bas) toe, die vaak zorgen voor de komische noot binnen de band. Als finishing touch laat Mathieu de composities zweven met zijn honky-tonk piano.

Gratis Entree

Deel dit evenement

bottom of page