top of page

zo 08 okt

|

District U (Brandweer)

Project Struikrovers

SAMEN MET JE BUREN: CREATIEF EN GROEN DOEN MET EEN HAPJE EN EEN DRANKJE Zin om met de buren te borrelen en samen een toffe activiteit te doen? Dan mag je het weekend van 7 en 8 oktober niet missen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Project Struikrovers
Project Struikrovers

Tijd en locatie

08 okt 2023, 11:00 – 16:00

District U (Brandweer), Olivier van Noortlaan 640

Over het evenement

SAMEN MET JE BUREN: CREATIEF EN GROEN DOEN MET EEN HAPJE EN EEN DRANKJE

Zin om met de buren te borrelen en samen een toffe activiteit te doen? Dan mag je het weekend van 7 en 8 oktober niet missen!

Op zaterdag 7 oktober gaan we samen aan de slag om prachtige plantenbakken te maken van pallets. Wij zorgen voor al het materiaal, jij hoeft alleen je goede humeur mee te brengen. Natuurlijk staat er een heerlijke lunch voor je klaar, en na een dag hard werken sluiten we af met een gezellige borrel en lekkere snacks om je inspanningen te belonen.

Op zondag 8 oktober staat er een avontuur op het programma! We gaan de plantenbakken vullen met groen uit de plantsoenen rondom het Unilever-gebouw. Dit groen moet binnenkort plaatsmaken voor nieuwbouw, dus laten we samen redden wat er te redden valt! Alle benodigde tools, zoals hoveniersgereedschap, spades, kruiwagens, aarde en compost, zijn voorzien. Het maakt niet uit of je groene vingers hebt; een paar spierballen komen altijd van pas.

Ben je enthousiast om nieuwe mensen te ontmoeten, groen te redden en samen aan de slag te gaan? Laat ons weten op welke dag(en) je erbij bent.

Praktische informatie:

Zaterdag 7 oktober: We gaan van 11:00 tot 16:00 uur plantenbakken maken, inclusief lunch, gevolgd door een borrel met lekkere hapjes.

Zondag 8 oktober: We vullen de plantenbakken van 11:00 tot 16:00 uur, ook inclusief lunch, en sluiten af met een gezellige borrel en lekkere hapjes.

Aanmelden is niet verplicht, maar het zou wel handig zijn voor de catering. Geef hieronder aan op welke dag(en) je aanwezig zult zijn

We kijken ernaar uit om samen met jou en je buren een geweldig weekend vol plezier en groen te beleven!

Deel dit evenement

bottom of page